cowboysbag

Big info over Cowboysbag!

Bij het woord ‘cowboysbag’ zullen de meeste mensen wellicht denken aan tasjes gemaakt van koeienvacht. Dat klinkt niet meer dan logisch! Maar wist je dat er een Nederlands merk is dat zo heet? Dat klopt! Het Rotterdamse Cowboysbag is een enorm gaaf merk voor tassen, riemen en andere gave accessoires.

Dit blog  gaat daarom over het Nederlandse merk Cowboysbag! Zelf ben ik groot fan van het merk en zo nu en dan is het ook niet erg om je favoriete brands te promoten. Daar heb ik met dit blog tenslotte de gelegenheid voor – en bij biginfo.nl zijn we van alle markten thuis. Dus ook van alle soorten informatie!

Hét Rotterdamse kledingmerk

Hoewel de naam direct doet denken aan koeienhuiden, laarzen en Texas, is niets minder waar. De naam ‘Cowsboysbag’ komt uit het idee dat dit merk het gewoon even helemaal anders doet. Ze zien zichzelf eigenlijk een beetje als rebellen in de modewereld. Vooral op het gebied van wassingen en kleurgebruik. Cowboysbag heeft dus weinig te maken met de veehouders in Amerika!

Vergelijking met andere merken

In verhouding tot andere merken voor tassen en accessoires, zijn er maar weinig die kunnen tippen aan de kwaliteit van het leer dat Cowboysbag te bieden heeft. Het Rotterdamse merk gebruikt namelijk diverse innoverende wijzen waarop ze het leer verwerkt. En dat levert hele gave resultaten op! Zelf ben ik echt fan van de stoere uitstraling die de spullen van Cowboysbag hebben. Wanneer je de tassen en riemen ziet, dan weet je zeer waarschijnlijk gelijk wat ik bedoel. Ze gebruiken voor sommige producten zelfs een cementmolen om de modeartikelen zo’n stoere look te geven. Dat bedoel ik nu!

Cowboysbag online shoppen

Wil je online zoeken naar de tassen, riemen of andere accessoires van dit leuke merk? Met een korte zoekopdracht in Google kom je al een heel eind! Zo kun je zelf een keuze maken. Ikzelf weet altijd al gelijk waar ik mijn accessoires wil aanschaffen. Voor mij is er namelijk maar één webshop voor tassen en dat is Brandfield! Ik kwam deze website jaren geleden tegen in mijn zoektocht naar een horloge (ik weet eerlijk gezegd niet eens meer wat voor merk dat was). Wat me opviel was de fijne zoekfuncties op de site en het feit dat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Zelfs als je nog om 11 uur in de avond bestelt! Een erg fijne webshop dus, voor mij niet snel een ander.

Geplaatst in: News