Een kijkje in de toekomst

Een kijkje in de toekomst, dat wilt toch iedereen wel eens? Want soms is het leven zo onzeker, dat een beetje zekerheid wel eens fijn is om te hebben. Maar dat verschilt natuurlijk ook. Soms is dat onverwachte natuurlijk ook wel leuk. Want alles al van te voren weten, dat wil je natuurlijk ook niet. Want zo is er geen verrassing meer waar je op kan wachten. Maar in de toekomst kijken, waar kan je allemaal rekening mee houden?

Een klein tipje van de sluier wat jou te wachten staat

Je kan langsgaan bij bijvoorbeeld een helderziende die je een klein tipje van de sluier geven. Die je hand gaan lezen of misschien wel tarot kaarten gaan lezen. Maar die je al een klein tipje van de sluier geven van wat jou te wachten komt te staan. En soms is een klein beetje weten natuurlijk al leuk. Want dan weet je ook een beetje wat je kan verwachten. En dit kan je bijvoorbeeld ook heel gericht doen. Zoals bijvoorbeeld wanneer je aan het solliciteren bent, zodat je al een klein beetje weet wat je kan verwachten en kan je alvast een inschatting hebben wanneer je aan een nieuwe baan kan beginnen. Maar bijvoorbeeld ook in de liefde of wanneer je heel graag aan kinderen wilt beginnen. Zo kan je alvast een klein beetje voorbereidt zijn. Maar het is natuurlijk ook weer zo dat je niet alles al wilt weten. Want je kan je hele toekomst laten voorspellen omdat je dan het idee hebt dat je dan zekerheid hebt en je ergens aan kan vasthouden. Maar dat heeft geen zekerheid te geven. Het kan namelijk ook zo zijn dat het je heel veel onrust geeft en je niet zo goed weet wat je met de informatie moet die je net hebt gekregen. Dat is natuurlijk ook niet iets wat je wilt omdat je natuurlijk een voorspelling zou willen hebben omdat het je eventueel meer rust had kunnen geven. En dan is het wel erg vervelend wanneer het je niet de rust geeft die je gehoopt had te krijgen. 

Voor iedereen anders

Maar het is voor iedereen anders natuurlijk. Want sommige geloven er heilig in dat een klein kijkje in de toekomst goed is en dat ze daarop vooruit kunnen gaan. En sommige mensen geloven hier niet zo in en staan dan ook niet helemaal open voor het idee van in de toekomst kijken. Voor iedereen is dit dan ook natuurlijk helemaal anders. 

Geplaatst in: News