spiegelreflexcamera

Maak met een spiegelreflexcamera de mooiste foto’s van je huisdier

Je ziet ze altijd en overal: dierenfilmpjes, -foto’s, grappige tekstjes. Mensen smullen ervan. Met een spiegelreflexcamera kun je het allemaal maken en delen met al je vrienden en familie. Want wie wil dat schattige koppie van je nieuwe pup nou niet 24/7 bewonderen?

Spiegelreflexcamera voor je nieuwe pup

Een paar weken geleden wist je dat de hond van een kennis zwanger was, en er snel puppy’s geboren zouden worden. De hond van die kennis was al te schattig voor woorden, laat staan de pups die er straks uit voortkomen. Je twijfelde geen moment en besloot de kennis op te bellen om te vragen of ze er een voor je wilde reserveren. Geen probleem natuurlijk – daar moesten foto’s met de spiegelreflexcamera van gemaakt worden!

De pup mee naar huis

Eenmaal geboren moet je nog zo’n 8 weken wachten voor je het dotje mee naar huis mag nemen. Het moet nog even opgroeien met moedermelk en liefde van z’n broertjes en zusjes. De kennis woont gelukkig dichtbij, dus je kunt je spiegelreflexcamera geregeld meenemen om foto’s te maken van het hele proces. De hond van de kennis die zwanger is en het steeds moeilijker krijgt met lopen tot het moment dat de puppy’s geboren zijn.

Fotoshoot met spiegelreflexcamera

Als de kennis je belt om te zeggen dat haar hond is bevallen twijfel je dan ook geen moment. Je pakt je spiegelreflexcamera en rént de deur uit om naar je nieuwe aanwinst te kijken. Het zijn er 8 – een grote groep, en wat zijn ze schattig! Je spiegelreflexcamera draait overuren, maar hier krijg je geen spijt van.

Nabewerking

De foto’s zijn zo goed gelukt dat je besluit de spiegelreflexcamera te gebruiken als een van de belangrijkste materialen van je nieuwe Instagramaccount: ‘See My Pup Grow’. Je bewerkt de foto’s na, plaatst ze op het account en voor je het weet heb je volgers van hier tot Tokyo. Je hebt er zin in, wil er meteen mee aan de slag!

Spiegelreflexcamera voor bewegende beelden

Als de pup eenmaal bij jou in huis is, merk je dat hij steeds beweeglijker wordt. Hij wil steeds spelen terwijl jij foto’s maakt, en het is moeilijk het scherp te krijgen. De spiegelreflexcamera heeft een nieuwe lens nodig, maar ook dat heb je wel over voor het leukste Instagramaccount ooit. Met de nieuwe lens, de schattige, speelse pup en jouw internetverbinding verover je de wereld.

Geplaatst in: News