Alvast een iPhone 13 pro hoesje bestellen? Dat kan!

De iPhone 13 is nog niet verkrijgbaar, maar dat gaat niet lang meer duren, nog een paar weken en je kunt deze bestellen. Of, als je slim bent, dan bestel je 'm nu alvast, dan heb je 'm over een week of twee in huis. Als je écht slim bent, dan bestel je er direct een iPhone 13 pro hoesje bij. Je weet dan zeker dat je iPhone goed beschermd zal worden. Bij bestellingen boven de € 30,00 krijg je er bovendien een glazen screenprotector bij. Een iPhone 13 pro hoesje is er in verschillende kleuren en het iPhone 13 pro hoesje past precies om je nieuwe iPhone 13 pro.

Ben je nog niet toe aan een iPhone 13 pro hoesje?

Bijvoorbeeld omdat jij een ouder type iPhone hebt waar je nog heel tevreden over bent, dan kun je ook voor de iPhone die jij nu hebt een hoesje bestellen. Dit regel je snel en gemakkelijk online. De kosten vallen reuze mee. Bestel direct een paar verschillende kleuren hoesjes voor bij je verschillende outfits. Al kan dat ook wel voor verwarring zorgen. Als je altijd een bepaalde kleur hebt en nu in je tas moet zoeken naar een andere kleur kan dat voor een halve hartverzakking zorgen. Heb je al een iPhone 13 besteld en verwacht je deze over een paar weken? Dan is nu het moment om een iPhone 13 pro hoesje te bestellen. Je beschermt je nieuwe iPhone dan direct vanaf dag 1.

Een hoesje kan geen wonderen verrichten

Een hoesje kan er niet voor zorgen dat jouw iPhone nooit meer wat overkomt. Maar een beetje bescherming helpt wel zeker! Zo kun je met een hoesje en een screenprotector voorkomen dat er een barst in het glas van je iPhone komt of dat er krassen op het glas komen. Ook de achterkant van je iPhone is op deze manier goed beschermd. Je kunt een hoesje kopen in iedere kleur die je maar wilt. Gaat het je enkel om de bescherming? Kies dan een transparant hoesje. Die zijn er ook!

Bestel een klaphoesje of juist een eenvoudig hoesje

Ben jij zo iemand die nooit meer meeneemt dan nodig? Dan is een klaphoesje net iets voor jou. In dat hoesje kun je ook wat contant geld en al je pinpassen en spaarkaarten kwijt. Natuurlijk heb je overal apps van op je mobiel staan, maar in geval van een app-storing grijp je dan alsnog mis. Zo'n klaphoesje is ook handig om je iPhone in te zetten om een filmpje te kijken.

Geplaatst in: News