vingino

Gek op vingino

Kleding shoppen met mijn zoontje. Dit was altijd een ramp. Hij vond niks leuk en uiteindelijk gingen we met lege handen naar huis. Of het was elke ochtend een drama met aankleden. Hij wilde eigenlijk het liefste de hele dag in zijn dinosauruspak rondlopen. Tot we een keer bij een winkel kwamen waar Vingino te koop was. Mijn zoontje keer ernaar en zei: Oh deze vind ik echt leuk, mam!” Ik kon mijn enthousiasme bijna niet verbergen. Ik wilde het natuurlijk niet verpesten door overenthousiast te reageren, dus zo cool mogelijk stelde ik voor om dan maar wat aan te passen.

Opvallende details

Als je Vingino nog niet kent dan zal je je waarschijnlijk afvragen hoe het eruit ziet. Nou, waar Vingino vooral beroemd mee is geworden zijn de opvallende details in hun kleding. Ze gebruiken stoere en opvallende logos en plaatjes op hun kleding. Die toch anders zijn dan wat je gewend bent. Zo ziet je kind er hip en origineel uit. Er is voor ieder wat wils. Voor jongens en meisjes en het varieert van stoer tot lief en romantisch.

Jeans

Vingino is vooral beroemd geworden om hun jeanscollectie. Ze hebben verschillende modellen spijkerbroeken die allemaal een andere naam hebben. Kindernamen zoals Nick, Jason en Lisa worden gebruikt, waardoor het natuurlijk extra leuk als je kind zo heet. Wil mijn zoon nou net Nick heten. Toen hij een spijkerbroek van Vingino zag die dezelfde naam had, was hij meteen verkocht. Naast spijkerbroeken hebben ze veel andere jeanskleding zoals jasjes en petten. Ontzettend leuk allemaal!

Schoenen

Ik was vooral blij toen ik erachter kwam dat Vingino ook schoenen verkoopt. Naast het kopen van kleren, waren schoenen ook altijd een ramp bij mijn kleine man. Hij vond niks mooi of lekker zitten. Nadat hij zo enthousiast was geworden over de kleding, was hij ook zo overstag met de schoenencollectie. Je hebt allerlei soorten zoals schoenen met klittenband en veters. Sportieve schoenen of meer nette schoenen voor belangrijke aangelegenheden. Ik ben blij dat mijn zoon nu niet meer moeilijk doet en we gaan eigenlijk alleen nog maar naar een winkel die Vingino verkoopt.

Babykleding van Vingino

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf ook super enthousiast ben geworden over de kleding van Vingino. Nu ik zwanger ben van een tweede heb ik een groot deel van mijn babykleding gekocht van hetzelfde merk. Zo heb ik een ontzettend leuk roze skipak gekocht (ik krijg een meisje) en een hele hoop rompertjes. Nu hoop ik stiekem dat mijn dochtertje later ook van Vingino houdt. Lekker makkelijk voor mij, alles bij dezelfde winkel kopen!